Divaflor este administrat de SC Geos Web Srl

CIF 41418060 J22/2516/19.07.2019

Capital social 200 lei

Cont lei RO78BRDE240SV27048792400  deschis la BRD

SWIFT: BRDE RO BU

Sediul:Iași, Aleea Tudor Neculai nr 160B, ap 17 județul Iași

Mobil: 0735156527;  0742044115;

Cum Plătesc?

Site-ul nostru vă oferă posibilitatea de a plăti, folosind următoarele modalităţi de plată:

Plata online folosind cardul

În acest site, plățile sunt securizate 3-D Secure și procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul serviciilor de plată online ale www.mobilpay.ro. În acest fel, putem asigura clienților noștri un serviciu sigur și eficient de comandă și plată online. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dvs, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV/CV2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacțiile cu cardul. În pagina de plată trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dvs (în funcție de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dvs. Divaflor nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dvs.

Plata prin transfer bancar

Aveți posibilitatea să achitați comanda prin Internet Banking sau la orice bancă. Dupa ce ați efectuat plata în contul nostru, este necesar sa ne trimiteți o copie scanată după chitanța OP sau un print screen dupa plata efectuată prin Internet Banking. 

Date cont: SC Geos Web SRL

CIF 41418060 J22/2516/19.07.2019

Cont lei RO78BRDE240SV27048792400  deschis la BRD

SWIFT: BRDE RO BU

Plata ramburs la livrare

Valabilă doar pentru livrările în orașul Iași

Condiții de livrare

Pentru a se asigura de prospețimea și aspectul florilor, livrarea în orașul Iași se realizează în regim propriu.

Comenzile către Divaflor în valoare de minimum 150 RON livrabile la o singură adresă beneficiază de transport gratuit în orașul Iași. Excepție fac buchetele și lumânările de nuntă care nu beneficiază de livrare la domiciliu.

 Intervalele de livrare sunt: 10.00-14.00 gratuit;  13.00-18.00 gratuit; 18.00-23 contra cost (50 lei).

Cu excepția zilei de 8 martie când intervalele de livrare sunt: 8.00-15.00 gratuit;  13.00-19.00 gratuit; 19.00-23 contra cost (50 lei).

Deoarece numărul de comenzi pentru 8 Martie este foarte mare, vom încerca să respectăm aceste intervale de livrare, dar nu garantăm că ne putem încadra în ele. Nu putem accepta modificări ulterioare.

Comenzile pentru care s-a confirmat plata până în ora 16 se vor livra gratuit în aceeași zi pe raza orașului Iași, până în ora 18. În cazurile în care doriți livrarea în intervalul 18-23, se percepe o taxă suplimentară de 50 lei/comanda.

Pentru 8 Martie, garantăm livrarea comenzilor sosite până pe 7 martie, ora 19.

Pe 14 februarie primim comenzi până la ora 15, în limita stocului disponibil.

Comenzile lansate după acest moment le vom livra în măsura în care ne permit timpul și stocul de flori, de aceea vă rugăm să confirmați pe mail sau telefonic disponibilitatea.

Din cauza afluxului mare de comenzi comanda minimă acceptată pentru livrare pe data de 14 februarie și 8 martie este 200 lei și acceptăm comenzi doar în Iași în zona limitrofă a orașului Iași

Comenzile care sunt la o distanță mai mare pot fi livrate eventual prin colaboratori, acolo unde există aceștia.

Taxa de livrare în regim propriu pentru localitățile din afara Iașului este de 1,5 leu/km, calculat dus-întors.

Dacă comanda nu a putut fi livrată în 24 de ore din cauze ce țin strict de disponibilitatea destinatarului, se anulează automat, fără posibilitatea de returnare a plății.

Divaflor.ro nu poate fi făcută responsabilă pentru întârzieri sau greșeli de comunicare datorate clientului, omisiuni, erori, defecte, întârzieri în transmiterea comenzii etc. Nu putem garanta timpi specifici pentru livrare, dar ne vom strădui să ne încadrăm în orele indicate de dvs, atunci când va fi posibil.

Primim comenzi de flori în Iași și în zilele de sâmbătă și duminică, până în ora 13, și livrăm la domiciliu în orașul Iași până în ora 17. În cazurile în care doriți livrare după această oră, se percepe o taxă suplimentară de 50 lei/comanda.

În zilele de 24 si 31 decembrie, primim comenzi doar până în ora 12 și livrăm comenzile lansate anterior.

În datele de 25 și 26 decembrie, nu se fac livrări, doar preluăm comenzi cu livrare în alte zile.

În datele de 1 și 2 ianuarie nu se fac livrari, doar preluam comenzi cu livrare in alte zile..

Acceptarea produselor se consideră a fi semnatura de primire pe borderoul de livrare. Toate comenzile vor fi confirmate telefonic sau prin e-mail.

Torturile, bomboanele,șampania, vazele, și ursuleții sunt considerate accesorii care pot însoți o comandă de flori. Nu acceptăm comenzi doar pentru aceste produse.

La cerere, Divaflor.ro va transmite poza produsului livrat pe e-mail, cu excepția zilei de 8 martie, când nu garantăm acest lucru din cauza numărului mare de comenzi.

ANPC